Sponsoreret Indhold

Til SM, bondage, pirrende lege og frække dates er håndjern et populært stykke sexlegetøj, der findes i masser af forskellige designs. Du og din kæreste behøver langt fra være til SM eller dominans for at få masser af lidenskabelige sanseoplevelser med sexlegetøjet.

Når dine hænder bliver fastlåst, vil dine følesans stimuleres på alle andre steder af kroppen.

Derfor er håndjern iblandt det mest populære sexlegetøj

Der er garanti for intense og pirrende oplevelser, når du og din partner bruger håndjern eller cuff’s, som sexlegetøjet også kaldes. Cuff’s kan anvendes af både mænd og kvinder, der kan få samme stimulerende oplevelser med det frække sexlegetøj.

Der er masser af grunde til, at par i alle aldre holder af de frække cuff’s:

  • De kan bringe ekstra nydelse og spænding ind i sexlivet
  • De findes i et hav af frække, kinky og sexede designs
  • Henvender sig til ethvert par uanset erfaring med bondage eller ej

Når du skal vælge de helt rette cuff’s, skal du forholde dig til materiale og mulighed for at kunne justere på håndjernenes omkredse. Det skal være muligt at få det perfekte fit, når du og din kæreste leger med bondage.

Er du og din partner til SM og frække lege med dominans og afgivelse, kan det være manchetter, som er den rette udgave for jer. Manchetter giver et bedre og mere fast greb om håndleddene, og de er skabt til at kunne få fuld kontrol over din kvinde eller mand.

Forskellen på håndjern og manchetter

Det store udvalg, de mange designs og de forskellige betegnelser fortæller om, hvor populære bondageredskaberne er. Der er flere forskelle imellem cuff’s og manchetter, som adskiller sig fra hinanden, hvad angår egenskaber og designs.

Mens cuff’s udelukkende anvendes til fiksering af håndled, kan mange manchetter bruges til fiksering af både håndled og ankler.

Manchetter er SM inspireret sexlegetøj, som findes i mange designs, og som kan give dig maksimal magt. Manchetter er brede ’lænker’, som typisk er designet i læder, der spændes om håndleddene med låse eller kraftige velcroremme. De er slidstærke og holdbare, og de bedste udgaver er de regulerbare modeller.

Håndjern er for jer, som tænder på at kunne fiksere den anden, så hænderne er låst. Bondage kan være en del af en fræk sexleg eller en lidenskabelig aften med intenst forspil derhjemme, og der findes cuff’s til ethvert kærestepar.

De findes i rå, romantiske, frække og sexede udgaver. I kan bruge cuff’s alene eller sammen med andet sexlegetøj såsom pisk eller blindfold, når I vil tænde ekstra op for sanseoplevelserne.

Author

Write A Comment